TAMMER BRANDS TYÖNANTAJANA

Olemme kansainvälinen perheyritys, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten elämänlaatua harkittujen ja helposti saatavilla olevien tuotteiden avulla. Olemme Suomen nopeimmin kehittyvä bränditalo ja perheyritys, jonka toiminta on välitöntä ja ketterää.

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, vastuullisuus ja uudistuminen. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja seuraamme työtyytyväisyyttä vuosittain toteutettavan henkilöstötutkimuksen avulla. Pyrimme jatkuvaan kehittämiseen kaikessa, mitä teemme.

Katso videolta esittely Tammer Brandsista työnantajana ja tutustu näillä sivuilla tarkemmin erilaisiin tehtäviimme.

SUOMEN INNOSTAVIMMAT TYÖPAIKAT 2021

Tammer Brandsin työntekijöitä ryhmäkuvassa.

Olemme saavuttaneet Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen sekä AA-luokituksen PeoplePower®-tutkimuksessa. Tämä viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Kyseessä on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower®-tutkimukseen osallistuneille organisaatioille.

Vuonna 2021 onnistuimme ylittämään useat tavoitteet ja saimme aikaan hienoja tuloksia koronan tuomista haasteista huolimatta. Kamppailimme mm. toimitusketjun haasteiden ja nousseiden raaka-aineiden hintojen kanssa. Näistä huolimatta saavutimme yhdessä pitkään tavoittelemamme 100 miljoonan euron liikevaihdon, jota emme olisi saavuttaneet ilman sitoutuneen henkilöstömme ja asiakkaidemme panosta. Upean vuoden kruunasi Innostavimmat työpaikat -tunnustus, jossa näkyy työmme oikea suunta.

Lähdimme systemaattisesti kehittämään toimintaamme vuoden 2020 henkilöstötutkimustulosten pohjalta ja onnistuimme parantamaan tuloksiamme merkittävästi. Panostimme johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen, viestintään, yhteistyöhön, osaamisen kehittämiseen sekä henkilöstön vaikuttamismahdollisuuksiin. Varmistamme onnistuneen esihenkilötyön yhteisillä tavoitteilla, yhteisillä toimintamalleilla sekä säännöllisillä koulutuksilla. Halu onnistua ja kehittyä yhdessä on henkilöstön omistautuneisuuden ja innostuksen kulmakivi!

Matkamme jatkuu, ja tulevina vuosina tulemme entistä enemmän panostamaan yhteistyöhön ja henkilöstön tyytyväisyyteen ja omistautuneisuuteen.

Innostavimmat työpaikat -tunnus.

Lue lisää innostavimmat.fi

TYÖPAIKAT

Hienoa, että olet kiinnostunut Tammer Brandsin työmahdollisuuksista. Tälle sivulle on koottu rekrytointikumppanimme MPS:n kautta avoinna olevat työpaikat ja tietoa monipuolisista työtehtävistämme.

Täytämme paikat yleensä MPS:n kautta auki olevien hakujen kautta, mutta mikäli meillä ei juuri nyt ole sinua kiinnostavaa työtehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen tällä lomakkeella.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa työpaikkaa avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tällä lomakkeella.

Julkaisemme kaikki avoimet työpaikkamme tällä sivustolla ja LinkedIn:ssä, joten otathan meidän sivuston siellä seurantaan. Sivustolle pääset tästä linkistä.

TYÖHARJOITTELU

Otamme mielellämme opiskelijoita harjoitteluihin ja tekemään opiskeluihin liittyviä opinnäytetöitä. Jos olet kiinnostunut harjoittelusta meillä, tutustu työpaikkaosiosta löytyviin uravaihtoehtoihin ja työtehtävien sijainteihin ja laita hakemusta tällä lomakkeella.

MONIPUOLISET URAMAHDOLLISUUDET

MYYNTI

Myynnin tehtäviä on ympäri Suomea ja Pohjoismaissa. Myynnissä työskennellään mm. myyntiedustajana tai avainasiakaspäällikkönä. Myyntinäyttelymme ovat pääosin Tampereen toimitiloissamme.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelussa työskentee myyntikoordinaattoreita, jotka vastaavat B2B-asiakkaidemme korkealaatuisen asiakaskokemuksen toteutumisesta ja työskentelevät pääasiassa päätoimipisteessämme Tampereella.

TALOUSHALLINTO JA IT

Taloushallinnon ja IT:n työtehtävissä työskennellään esimerkiksi nimikkeillä controller, taloushallinnon asiantuntija tai  IT-koordinaattori.

MARKKINOINTI, E-COMMERCE

Markkinointitiimimme tekee sekä B2B- että B2C-markkinointia ja pakkaussuunnittelua, ja näyttelytiimimme vastaa näyttelytilojemme esillepanoista. Tiimeissä työskennellään mm. graafisena suunnittelijana, pakkaussuunnittelijana, markkinointikoordinaattorina, visualistina sekä verkkokauppakoordinaattorina.

LOGISTIIKKA

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Hämeenlinnassa. Keskuksessa työskennellään pääsääntöisesti kahdessa työvuorossa aamu- ja iltavuoroina. Logistiikan työtehtäviä ovat mm. keräily, kontin purku, huolinta, kuormien koordinointi, laadunvalvonta ja erilaiset suunnittelu- ja kehitystehtävät.

HANKINTA

Hankinnassa työskennellään mm. hankintakoordinaattorina, tuotelaatuasiantuntijana, logistiikkakoordinaattorina, vastuullisuuspäällikkönä ja tuotepäällikkönä.

MYYMÄLÄ

Kuluttajille suunnattu Outlet-myymälämme sijaitsee Vantaalla. Myymälässä työskennellään mm. myynnin, asiakaspalvelun, ja esillepanojen tehtävissä.

ME TYÖSKENTELEMME TÄÄLLÄ

Minna – tuotepäällikkö

Sari – tuotepäällikkö

Hanna – myyntikoordinaattori

Meri – myyntikoordinaattori

Katri – logistiikkakeskus

HENKILÖSTÖEDUT

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisia henkilökuntaetuja, joista esimerkkeinä

  • Tuntuva henkilökunta-alennus myymälöihimme
  • Hyvät työterveyspalvelut
  • Kattava vakuutusturva myös vapaa-ajalle
  • Smartum liikunta- ja kulttuurietu

LIITY KASVUTARINAAMME

Lähetä hakemus jo tänään.