THE PINK STUFF

Tervetuloa The Pink Stuffin maailmaan, missä kaikki siivous on pinkkiä!

The Pink Stuff kattaa kokonaisen valikoiman puhdistustuotteita, jotka taltuttavat kaikkein vaativimmatkin liat kodinsiivouksessa. Sen pirteä silmiinpistävä pakkaus, edullinen hinta ja erinomainen puhdistusteho on tehnyt siitä puhdistustuotebrändinä tunnetun. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Klikkaa ja tutustu The Pink Stuff -tuoteperheen tuotteisiin!

 • Mieto hankaava puhdistustahna, jossa on tunnistettava, raikkaan hedelmäinen raparperin tuoksuinen Pink Stuff -tuoksu.
 • Erittäin tehokas sitkeille tahroille, riittoisaa ja voi käyttää kaikille naarmuuntumattomille pinnoille.
 • Helppokäyttöinen: lisää pieni määrä tahnaa kostealle liinalle tai mille tahansa siivousvälineelle, hankaa aluetta kevyesti ja pese tahna pois puhtaalla kuumalla vedellä.
 • Elvyttää kaikkein likaisimmatkin esineet takaisin uskomattoman puhtaaksi. Jättää pinnat ihanan puhtaiksi ja kiiltäviksi.
 • Soveltuu erinomaisesti: liesille, helloille, uuneille, pannuille, pohjaan palaneelle ruoalle, mustille jäljille, lattialistoille, ikkunankarmeille, ulkokalusteille, ruosteisille pattereille, vesitahroille, lasille, kengille jne.

Monikäyttöinen voidemainen puhdistusaineemme koville pinnoille on tehokas tahroille, pureutuu rasvaan ja pinttyneeseen likaan ja poistaa ne jättäen jälkeensä puhtaat pinnat.

 • Pureutuu rasvaan ja pinttyneeseen likaan ja poistaa ne täysin luonnonmukaisten puhdistushiukkasten ansiosta.
 • Jättää pinnat ihanan puhtaiksi, kiiltäviksi ja raikkaan tuoksuiseksi tunnistettavan hedelmäisen Pink Stuff -raparperituoksun ansiosta.
 • Erittäin tehokas sitkeille tahroille, erittäin riittoisaa ja voidaan käyttää kaikille naarmuuntumattomille pinnoille.
 • Helppokäyttöinen: lisää pieni määrä ainetta kostealle liinalle tai mille tahansa siivousvälineelle ja pese pois puhtaalla vedellä.
 • Elvyttää kaikkein likaisimmatkin esineet takaisin uskomattoman puhtaaksi.

Monikäyttöinen yleispuhdistusaineemme koville pinnoille on tehokas tahroille, pureutuu rasvaan ja pinttyneeseen likaan ja poistaa ne jättäen jälkeensä puhtaat pinnat.

 • Jättää pinnat raikkaan tuoksuiseksi tunnistettavan raikkaan hedelmäisen Pink Stuff -raparperituoksun ansiosta.
 • Helppokäyttöinen: suihkauta suoraan pinnalle, anna vaikuttaa muutama sekunti, pyyhi pehmeällä, kostella liinalla ja kiillota kuivalla ja puhtaalla liinalla.
 • Täydellinen työpari tahnalle ja suihkeelle ja elvyttää kaikkein likaisimmatkin esineet takaisin uskomattoman puhtaaksi.
 • Soveltuu erinomaisesti: keittiötasoille, pöytätasoille, liesille, helloille, uuneille, tummille jäljille, lattialistoille, ikkunankarmeille, ulkokalusteille jne.

Monikäyttöinen valumaton kylpyhuoneen puhdistusvaahto pysyy pinnoilla, pureutuu likaan, rasvaan ja pinttyneeseen likaan, poistaa ja ehkäisee kalkkijäämät ja jättää kylpyhuoneen puhtaaksi ja kiiltäväksi.

 • Ihmekoostumus on suunniteltu nimenomaan kylpyhuoneen pinnoille.
 • Pinkki vaahto tarttuu pintoihin ja vaikuttaa pinttyneeseen likaan.
 • Poistaa ja ehkäisee kalkkijäämiä.
 • Raikkaan hedelmäinen The Pink Stuff -tuoksu jättää pinnat puhtaan tuoksuisiksi.
 • Helppokäyttöinen: suihkauta vaahtoa suoraan pinnalle, anna vaikuttaa muutama sekunti, pyyhi pehmeällä, kostella liinalla ja kiillota kuivalla ja puhtaalla liinalla.

Ainutlaatuinen raikkaan hedelmäinen tuoksu raikastaa koko WC:n. Kiiltävän puhtaaksi pesevä vaahto jättää WC:n hygieeniseksi.

 • Markkinoiden paras puhdistusteho tepsii tahroihin ja kalkkijäämiin.
 • Pesee sekä vesirajan ylä- että alapuolelta.
 • Instagramin kestosuosikki, jonka paksu pinkki geeli tarttuu wc-altaan reunoihin.
 • Tuotteessa on myös tunnistettava raikkaan hedelmäinen The Pink Stuff -tuoksu, jota asiakkaat ja seuraajat rakastavat.

Täynnä tunnistettavaa raikkaan hedelmäistä tuoksua, poistaa rasvan ja pinttyneen lian ikkunoista, peileistä ja muista lasipinnoista.

 • Jättää pinnat hohtavan puhtaiksi.
 • Raidatonta kiiltoa ruusuetikan avulla.
 • Lasipintojen puhdistukseen kehitetty uskomattoman tehokas tuote, jota asiakkaamme osaavat jo odottaa.
 • Helppokäyttöinen: suihkuta suoraan pinnalla 30–40 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi paperipyyhkeellä.

Tee ihmeitä astioillesi The Pink Stuff Foam -astianpesuaineella, joka jättää astiat aina kiiltävän puhtaiksi.

 • Nyt voit valjastaa The Pink Stuffin tehon tiskaukseen: suihkuta, pyyhi ja huuhtele.
 • Poistaa rasvan ja jättää astiat kiiltävän puhtaiksi.
 • Tuo rahanarvoisen uutuuden astianpesuaineiden kategoriaan.

Tee ihmeitä lattioille ja muille koville pinnoille The Pink Stuff Miracle Floor Cleaner -lattianpesuaineella, joka jättää kotisi raikkaaksi ja puhtaan kiiltäväksi.

Koko kodin yleispuhdistusaine poistaa rasvan ja pinttyneen lian ja jättää jälkeensä raikkaat ja kiiltävät pinnat.

 • Lattioiden jälkihuuhtelua ei tarvita.
 • Tunnistettava raikkaan hedelmäinen tuoksu.

The Pink Stuff The Miracle Foaming Toilet Cleaner -WC:n puhdistusaineella on helppo ja nopea syväpuhdistaa WC-allas.

Itseaktivoituva pinkki ihmevaahtomme pureutuu pinnan alle ja poistaa pinttyneet tahrat, hajut ja kalkkijäämät ja jättää jälkeensä tunnistettavan raikkaan hedelmäisen tuoksun.

 • Kaada ainetta WC-altaaseen ja pinkki vaahto alkaa muodostua ja kohota. Harjaa ja huuhtele!
 • Toisin kuin ennen muiden merkkien tuotteiden käyttöä, et tarvitse kiehuvaa vettä.

The Pink Stuff Miracle Laundry Oxi Powder Stain Remover for Colours -pesuaine poistaa tahrat sekä värillisistä että valkoisista kankaista. Tehokkaalla oxi-toiminnolla valmistettu koostumus poistaa tahrat helposti ja hellävaraisesti ilman voimakkaita kemikaaleja tai ainesosia. Tätä uskomatonta tahranpoistoainetta voi käyttää esiliotuksena tai pesussa käytettävänä tuotteena vaatteille, pyyhkeille tai esimerkiksi vuodevaatteille! Luonnollisista ainesosista valmistetussa vegaanisessa tahranpoistoaineessa on myös The Pink Stuffin tuttu raparperin tuoksu, joka saa vaatteesi tuoksumaan raikkaalta, puhtaalta ja ah-niin-hyvältä!

The Pink Stuff Miracle Laundry Oxi Powder Stain Remover for Whites poistaa tahrat valkoisista kankaista. Tehokkaalla oxi-toiminnolla valmistettu koostumus poistaa tahrat helposti ja hellävaraisesti ilman voimakkaita kemikaaleja tai ainesosia. Tätä uskomatonta tahranpoistoainetta voi käyttää esiliotuksena tai pesussa käytettävänä tuotteena vaatteille, pyyhkeille ja vuodevaatteille! Luonnollisista ainesosista valmistetussa vegaanisessa tahranpoistoaineessa on myös The Pink Stuffin tuttu raparperin tuoksu, joka saa vaatteesi tuoksumaan raikkaalta, puhtaalta ja ah-niin-hyvältä!

Sisältää kaksi Miracle paste pakkausta ( a 500 g) sekä näppärän, patterilla toimivan puhdistusharjan, jossa on neljä eri vaihtopäätä. Tämä spesiaali siivouspakkaus helpottaa vaikeimpienkin siivoustöiden tekemistä!

The Miracle Laundry Detergent Bio Liquid poistaa tahrat vaivattomasti yhdellä pesukerralla, ja se on kodin ehdoton varuste ja pyykkipäivien perushankinta. Tämä bio-pyykinpesuneste poistaa sitkeätkin tahrat ja saa vaatteesi näyttämään uudenveroisilta, tuoden tekstiileihin raikkaan ja hedelmäisen raparperin tuoksun. Takaa loistavan puhdistuksen ja jopa 7 päivän raikkauden.

Miracle Laundry Sensitive Detergent Non Bio Liquid -pesuaine on dermatologisesti todistettu olevan hellävarainen. Vegaaninen ja eläinkokeeton pesuneste on kehitetty huolellisesti poistamaan tahrat, antaen raikkaan ja hedelmäisen raparperin tuoksun ja loistavan puhdistuksen, joka kestää jopa 7 päivää. Toimii myös alhaisissa lämpötiloissa. Voit esikäsitellä vaikeimmat tahrat saadaksesi lisää tehoa tahranpoistoon ennen konepesua.

The Miracle Laundry Detergent Colour Care on oikea valinta kaikille värillisille vaatteillesi ja tekstiileille. Colour Care -pesuneste on suunniteltu pitämään värilliset tekstiilit uuden ja elinvoimaisen näköisinä pidempään. Vegaaninen ja eläinkokeeton pesuneste on kehitetty huolellisesti poistamaan tahrat, antaen raikkaan ja hedelmäisen raparperin tuoksun ja loistavan puhdistuksen, joka kestää jopa 7 päivää.

Miracle Laundry Fabric Conditioner -pesuaine antaa kankaille raikkaan hedelmäisen raparperin tuoksun ja pitkäkestoisen raikkauden, joka jättää tekstiileihin ihanan pehmeän tunteen. Vegaaninen ja eläinkokeeton. Vaatteesi tuoksuvat raikkailta ja näyttävät puhtailta pidempään!

Pink Stuff Miracle Laundry Oxi Stain Remover on kätevä tahranpoistosuihke, joka sopii valkoisille ja värillisille tekstiileille. Koostumuksensa ansiosta se tehoaa tehokkaasti ja hellävaraisesti arkipäiväisiin tahroihin. Tässä uskomattomassa tahranpoistoaineessa on The Pink Stuffin tuttu raparperin tuoksu, joka jättää vaatteesi tuoksumaan raikkaalta ja puhtaalta! Luonnollisista ainesosista valmistettu vegaaninen tahranpoistosuihke on ihana lisä kodin siivousvälineisiisi.

Vegan_pink_stuff

Suunniteltu tekemään siivouksesta hauskaa ja trendikästä!

Älä unohda kertoa meille Instagramissa, miten hauskasti siivous sinulta sujuu Pink Stuff -tuotteidemme kanssa.

@thepinkstuff.finland
#pinkinvoimalla #ihmetekojapinkinvoimalla #thepinkstuff

Ihmetekoja Pinkin voimalla!

Seuraa meitä
@thepinkstuff.finland

Tuotteita saatavilla hyvinvarustelluista myymälöistä.

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä?

Tammer Brands on The Pink Stuffin virallinen maahantuoja Suomessa.
Lue lisää Tammer Brandsin asiakkuudesta:

Kiinnostuitko
jälleenmyynnistä?

Tammer Brands on The Pink Stuffin virallinen maahantuoja Suomessa.
Lue lisää Tammer Brandsin asiakkuudesta: