TAMMER-TUKKU ON NYT TAMMER BRANDS

Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys, jonka motivaattorina on ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä.

Tutustu uudistuksen taustoihin

OSA KULUTTAJIEN ARKEA

Kun tuotteemme tuottavat loppukäyttäjälleen iloa, hyötyä ja arjen helppoutta, sekä tukevat jälleenmyyntiasiakkaittemme liiketoimintaa, olemme onnistuneet brändiemme rakentamisessa ja tuotteistuksessa. Missiomme, halu parantaa ihmisten elämänlaatua, lähtee arjen ja erilaisten ihmisten tarpeiden ja ongelmien ymmärtämisestä.

”BRÄNDIMME JA TUOTTEISTUKSEMME AUTTAVAT IHMISIÄ NAUTTIMAAN ELÄMÄSTÄ ENEMMÄN.”

0
M€ LIIKEVAIHTO
0
AMMATTILAISTA
0
BRÄNDIÄ
0
M2 NÄYTTELYTILAT
0
TUOTETTA
0
M2 LOGISTIIKKATILAT

VASTUULLISUUS

Kestävämpiä valintoja
Koemme, että merkittävänä toimijana meillä on yhteiskunnallinen vastuu tehdä työtä vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti. Ympäristöstä huolehtiminen on meidän jokaisen tehtävä. Valitsemme aina mahdollisuuksien mukaan tuotteita, jotka on valmistettu uusiutuvista tai kierrätetyistä raaka-aineista, ja jotka ovat kierrätettäviä.

Kestävämpiä valintoja
Koemme, että merkittävänä toimijana meillä on yhteiskunnallinen vastuu tehdä työtä vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti. Ympäristöstä huolehtiminen on meidän jokaisen tehtävä. Valitsemme aina mahdollisuuksien mukaan tuotteita, jotka on valmistettu uusiutuvista tai kierrätetyistä raaka-aineista, ja jotka ovat kierrätettäviä.

Työturvallisuus ja tasavertaisuus
Meille on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan arvojemme mukaisissa oloissa ja työntekijöiden oikeuksia kunnioitetaan hankintaketjussamme. Olemme jäsenenä Amfori BSCI -yritysverkostossa, jonka päämääränä on parantaa työolosuhteita kansainvälisessä hankintaketjussa ja yhdenmukaistaa toimittajien valvontaa. Amfori BSCI -järjestelmä perustuu YK:n ja ILO:n sopimuksiin ihmisoikeuksista ja työoloista.

MEIDÄN TARINAMME

”Tärkeintä on kyky muuttua, kehittyä tulevaisuutta varten – juuriaan unohtamatta.”

Mistä kaikki alkoi?

Aulis Mäenpää perusti Tammer-Tukku Ky:n vuonna 1954. Aulis aloitti uransa myymällä äidin valmistamia munkkeja ja limonadeja polkupyöränsä tarakalta. Jo silloin kaupankäynnin tuloksena syntyi ilo ja helpotusta ihmisten jokapäiväiseen elämään.

Globaali laajentuminen

Aktiivisen kotimaan asiakashankinnan kauden jälkeen yritys alkoi rakentamaan globaalia hankintaverkostoa, ja ensimmäinen hankintamatka Pohjoismaiden ulkopuolelle tehtiin vuonna 1972. Vientimyyntitoiminta käynnistettiin vuonna 1990.

Moderni logistiikka

Moderni 20 000 m2 logistiikkakeskus valmistui keskeiselle sijainnille Hämeenlinnaan vuonna 2005. 10 000 m2 laajennuosa rakennettiin jo heti viiden vuoden kuluttua vuonna 2010. Logistiikkaketjun käytössä on myös muita tiloja, yhteensä 40 000 m2.

Panostus tuotebrändeihin

Määrätietoinen panostus tuotebrändeihin alkoi 2000-luvun alussa kun Mustang ja Rento -brändit lanseerattiin.

Yhteistyötä globaalien brändien kanssa

Yhteistyö amerikkalaisen lelujätti Hasbron kanssa alkoi vuonna 2015. Fiskars Groupin kanssa kumppanuus solmittiin vuonna 2017.

Vuoden perheyrittäjä

Perhe Mäenpään omistautunut ja määrätietoinen työ palkitiin vuonna 2016 EY:n Vuoden perheyrittäjä -palkinnolla.

Tammer Brands

Tammer-Tukku Oy vaihtoi nimensä Tammer Brands Oy:ksi maaliskuussa 2019. Uusi nimi ja yritysilme kuvastavat voimakkaasti kansainvälistynyttä toimintaa sekä brändikokonaisuuksien eteen tehtyä työtä. Uusi Tammerkoski-symboli kuvastaa yrityksen juuria Tammerkosken rannalla ja aina eteenpäin virtaavaa kehitystä ja toimintaa.

TAMMER BRANDS

JOHTORYHMÄ

Vasemmalta alkaen: kaupallinen johtaja Vesa Mäenpää, kehitysjohtaja Peter Mäenpää, logistiikkajohtaja Juha Hurme, myyntijohtaja Sami Nikander, senior adviser Reijo Mäenpää, kiinteistöpäällikkö Ville Mäenpää, toimitusjohtaja Zachary Mäenpää, talouspäällikkö Alpo Herrainsilta

BRÄNDIT

Valikoimassamme on yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin, joista jopa puolet on vuosittain vaihtuvia uutuuksia. Tuotevalikoimaa rakentaessamme tutkimme tulevien kausien trendiennusteet ja kuuntelemme asiakkaiden toiveet. Rakennamme halutuimmat brändit ja kattavimman valikoiman yli 60 vuoden kokemuksella Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta.

TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME

Tuoteportfoliomme kattaa kokonaisuudessaan yli 50 brändiä ja yli 20 000 kaupallista tuotetta. Globaali hankintaverkostomme takaa kattavan palvelun. Rajana on vain mielikuvitus ja etuna kyky reagoida nopeasti.

LUE LISÄÄ ASIAKKUUDESTA

TERVETULOA KUMPPANIKSEMME

Yhdistämme laadukkaat tuotteet ja koko Pohjois-Euroopan kattavan jälleenmyyjäverkostomme. Palvelukonseptiimme kuuluu myös B2B ja B2C -markkinointi, lisäksi kaikki tuotteet ovat tilattavissa monikanavaisesti.

LUE LISÄÄ KUMPPANUUDESTA