Mustang aloittaa kesän grillauskauden näyttävästi. Huhtikuussa kuumimpana käyvän grillimainonnan kärkenä on etuoikeutetusti rosterisen klassinen Mustang Pro 6 –kaasugrilli. Myös muut kauden kärkisarjat, kulinaristien suosima Gourmet ja näppärän pippurinen City, on hyvin edustettuna.

Valtakunnallinen tv- ja radiokampanja on käynnissä kolmen viikon ajan 8.-29.4. Nelonen Median kanavilla. Yli tuhat mainosspottia tavoittaa liki 8 miljoonaa kuulijaa huhtikuun aikana. Kampanjassa grillataan yhdessä, ja paljon! Mustangilla tietenkin. Lisäksi yksi onnekas kuluttaja voittaa kampanja-ajan päätyttyä upean tyylikkään Mustang Pro 6 –kaasugrillin, jolla grillaa jo isommallekin porukalle. Arvontaan voi osallistua osoitteessa mustang-grill.com/voita-grilli.

Kevään grillikiertue pysähtyy tänä vuonna kevään suurimmilla kuluttajamessuilla. Kiertueen aloitti Helsingin messukeskuksessa pidetyt perinteiset Kevätmessut 4.-7.4., josta kiertue jatkaa Tampereen Supermessuille  12.-14.2. Pääsiäisenä Mustangin löytää American Car Showsta ja Hot Rod & Rock Showsta.

Kotimaan markkinan lisäksi Mustangin markkinointi venyttäytyy myös vientimaihin näyttävillä koko aukeaman printtimainoksilla Air Balticin ja SAS:in in-flight-lehtien huhtikuun numeroissa. Mainokset tavoittavat yhteensä jopa lähes 2 miljoonaa lentomatkustajaa. Myös in-flight-lehtien kampanjassa on mahdollista voittaa itselleen Pro 6 –kaasugrilli.

Mustang tulee näkymään entistäkin laajemmin ja aktiivisemmin myös somessa. Facebookin ja Instagramin rinnalle kannattaakin laittaa seurantaan myös Grillaa Mustangilla –youtube-kanava, jossa Mustang-tubettaja jakaa parhaimmat grillivinkit ja reseptit.

Joko grillataan?

INSTAGRAM @mustanggrill #grillaamustangilla   FACEBOOK GrillaaMustangilla   YOUTUBE Grillaa Mustangilla

Tutustu Mustang-valikoimaan ja grillivinkkeihin mustang-grill.com