Tammer Brandsin työhakemusten tietosuojakäytännöt

Tämä asiakirja kuvaa Tammer Brandsin (yritys) käytäntöjä työhakemusten säilytyksessä ja käsittelyssä.

Versio, laatijan ja tarkastajan tiedot sekä voimassaolo

versio 2021062400

Laatija: Kyuu Eturautti
Tarkastaja: Piia Nygren

voimassa alkaen: 1. heinäkuuta 2021

Yrityksen tiedot

Tammer Brands oy
Viinikankatu 36
33800 Tampere

puh 03 2521 111
sähköposti tietosuoja@tammerbrands.fi

Yhteyshenkilö tietoturvapäällikkö Kyuu Eturautti.

Perustiedot

Yritys vastaanottaa työhakemuksia sekä avoimella periaatteella että täsmähakuina tiettyyn työtehtävään. Lähtökohtaisesti HR-osastomme säilyttää työhakemuksia puolen vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan. Hakija voi koska tahansa pyytää tietojensa poistoa, sekä voi myös hakemuksen lähettämisen yhteydessä ilmaista tahtotilansa sen säilytysajasta.

Tiedon käsittely

Työhakemuksia liitteineen käsitellään vain HR-osaston toimesta, suojatussa ympäristössä johon ei ole muilla työntekijöillä tai ulkopuolisilla pääsyoikeutta. HR-osasto välittää hakemuksesi niille esihenkilöille, joiden tiimeissä vastaavia tehtäviä on. HR ilmoittaa edelleenvälittämisestä hakijalle. HR-osasto ja kyseisen osaston esihenkilö käyttää hakemuksia apunaan aina, kun uusi työtehtävä avautuu yrityksessä. Mikäli työhakemus johtaa haastatteluihin tai muihin yhteydenottoihin, ilmoitetaan hakijalle tässä yhteydessä ketkä muut toimijat osallistuvat hakemuksen jatkokäsittelyyn. Mikäli työhakemus ei johda jatkotoimiin, se poistetaan pysyvästi sen kuukauden lopussa, jolloin tulee kuluneeksi 6 kuukautta työhakemuksen vastaanottamisesta yritykselle.

Työhakemuksista voidaan johtaa ei-yksilöivää tilastotietoa, jonka säilytysaika on pidempi. Tilasto ei sisällä mitään henkilöä yksilöivää tietoa, tai tietoa josta voidaan helposti päätellä yksilöivää tietoa.

Tietojen käsittelypaikat ja siirto

Tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan käsitellä sekä yrityksen sisäisissä järjestelmissä, että Microsoft365-alustan järjestelmissä EU:n sisällä.

Tietojen korjaus tai poisto

Hakija voi milloin tahansa pyytää työhakemuksensa poistoa, tai siinä olevien tietojen korjausta. Pyyntö tulee osoittaa samaa reittiä, jota kautta alkuperäinen työhakemus on toimitettu. Tarvittaessa hakija voi myös olla yhteydessä tietoturvapäällikköön.