TOIMITUSKETJU

Pyrimme minimoimaan omasta toiminnastamme syntyvät ilmastohaitat ja muut ympäristövaikutukset, mutta tiedostamme vastuumme myös muualla toimitusketjussa.

Koko arvoketjua ajatellen suurin vaikutus hiilijalanjälkeen on myymiemme tuotteiden valmistuksella ja tuotteiden logistiikalla.

Huomioimme ympäristön myös tuotevalikoimaa suunniteltaessa ja haluamme kannustaa yhteistyökumppaneitamme vähennystavoitteiden asetannassa ja saavuttamisessa.

Recycling packaging. Pakkausten kierrätystä.

Scope 3

Suurin osa myymämme tuotteen koko elinkaaren aikaisista päästöistä syntyy tuotteen valmistusvaiheessa sekä logistiikasta.

Laskimme hiilijalanjäljen kattavasti myös scope 3 –päästöille, jotta voimme kehittää toimintaamme ja kannustaa yhteistyökumppaneitamme jakamaan tavoitteemme entistä vähäpäästöisemmästä tulevaisuudesta.

Tuotteiden valmistuksen ja logistiikan päästöihin voimme vaikuttaa vain yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa. Jatkossa haluamme osallistaa toimittajia ja kerätä tarkempaa tietoa toimitusketjumme päästöistä.

Scope 3 –päästöistä mukaan laskentaan otettiin liikematkustus, töihin matkustus, materiaali- ja apuainehankinnat, lähtevä ja tuleva logistiikka sekä jätteet.