Rento on ollut vahvasti osana suomalaista saunakokemusta nyt jo vuosikymmenen ajan. Juhlavuoden kunniaksi tuomme markkinoille uudistuneen Rento-valikoiman, joka sisältää sekä rakastettuja suosikkeja, että hyväksi havaittuja materiaaleja uudella designilla.

Rento-tuotesarja on kokenut täydellisen pakkausilmeuudistuksen ja tyylikäs ulkoasu houkutteleekin tarttumaan tuotteisiin lähempää tutustumista varten. Koko tuotesarja kantaa ylpeänä Design from Finland -merkkiä ja lisäksi useilla tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistusprosessista.

Suunnittelijamme Anna Säteri on luonut juhlamallistoon uuden upean tekstiilikuosin, Pino. Laadukkaat Jacquard-kudotut saunatekstiilit säilyttävät muotonsa ja kuosi toistuu kauniina pesusta toiseen. Pyyhkeiden ja kylpytakkien pehmeäksi pesty puuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Inspiraatio kuosiin on tullut mökkirannan lämpiävästä savusaunasta ja kauniista halkopinoista.

Myös Rento-kosmetiikkasarja on täysin uudistunut sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tyylikkäät pullot ja tuubit vastaavat vaativankin sisustajan toiveisiin, ilman että niitä tarvitsee piilottaa kaappeihin. Tuotteet on valmistettu Suomessa tutkituista, ensiluokkaisista raaka-aineista ja kosmetiikkasarjalle on myönnetty Avainlippu-merkki. Tuotesarjasta löytyy hiusten- ja vartalonpesuaineet sekä voiteet, kuorinnat ja saunahunajat ihonhoitoon, jalkoja unohtamatta.

Juhlavuosi huipentuu myöhemmin syksyllä kun valikoimaan lisätään muotoilija Harri Koskisen suunnittelema erikoismallisto: Rento X Harri Koskinen. Saunasangon, -kauhan, -mittarin ja puunkantotelineen materiaalina on kiiltävä teräs ja kahvoissa on käytetty koivua.

Uudistunut Rento-saunatarvikesarja saatavilla kaupan saunaosastoilla kautta maan, toukokuusta 2019 alkaen.

Tutustu Rennon uudistuneisiin verkkosivuihin, ja laita seurantaan Instagramissa @rentosauna.