Grillaus on kasvattanut suosiotaan ja grillejä hankitaan nyt koteihin jopa useita. Kaasugrilli nopeaan ja helppoon grillaamiseen, hiiligrilli aitoon grillauselämykseen, off-set -savustin tai kamado pitkään matalalla lämmöllä valmistettaville ruuille, ja kesäkeittiön ehdottomaksi tähdeksi huippusuosittu pizzauuni. Moni hankkii pihalleen myös ulkotulisijan. Mustangin kaikkein laajin valikoima 2021 tarjoaa ratkaisut jokaiselle grillaajalle.

Tuemme Mustang-jälleenmyyjiemme myyntiä tehokkaalla digimainonnalla. Viime vuonna mainonta saavutti yli 20 miljoonaa näyttökertaa ja myös tänä vuonna mainonta on lähtenyt käyntiin loistavasti. Mustang on tällä hetkellä Googlen toiseksi haetuin grillibrändi (lähde: hintaseurantapalvelu). Lisäksi tarjoamme kuluttajille kattavat verkkosivut ja kiinnostavat somekanavat.

Tutustu valikoimaan osoitteessa mustang-grill.com tai lue Mustang Magazine.

Seuraa Mustangia myös somessa

Mustangin aktiiviset somekanavat esittelevät ajankohtaisia tuotteita ja grillausvinkkejä rentoon tyyliin. Suomenkielisten somekanavien lisäksi tänä keväänä on aloittanut myös ruotsinkielinen Instagram-tili.

INSTAGRAM SUOMI @mustanggrill

FACEBOOK SUOMI @GrillaaMustangilla

YOUTUBE SUOMI Grillaa Mustangilla

INSTAGRAM RUOTSI @mustanggrill_sverige