Lomakausi on kuumimmillaan ja meidän suureksi iloksi asiakkaidemme ovet ovat käyneet vilkkaasti. Syksy tupsahtaa syliimme heti lomien jälkeen, kun kesäalet ovat päättyneet ja myymälöistä etsitään jo pimenevien iltojen tunnelmaa. Vielä on kuitenkin kesää runsaasti jäljellä ja meiltä löytyy hyviä tarjouksia myös asiakkaidemme kesäaleen. Verkkokauppamme tekee aktiivisesti tarjousnostoja myös läpi heinäkuun. Asiakkaanamme saat täsmätarjoukset aina joko omalta yhteyshenkilöltäsi tai suoraan myyntimme asiakaspalvelusta, tai voit tilata suoraan TB24h-verkkokaupasta. Me olemme täällä teitä varten.

Etkö vielä ole asiakkaamme? Jos olet kiinnostunut asiakkuudesta, laita viestiä myynti@tammerbrands.fi tai lue lisää täältä.

Tammer Brandsin valikoimassa on yli 50 elämänmakuista tuotebrändiä ja yli 20 000 tuotetta aitoon arkeen. Jälleenmyyjänä saat meistä luotettavan kumppanin, joka tarjoaa mittavaa tukea kaupankäyntiisi: B2B-verkkokauppa, joustava ja varma logistiikka, asiantunteva tuotetukipalvelu, monikanavainen brändimarkkinointi, kaupalliset tuotepakkaukset, laadukkaat tuote- ja fiiliskuvat sekä tekniset tuotetiedot omaa mainontaasi tai verkkokauppaasi varten.