Tammer Brands on sitoutunut toimimaan vastuullisesti, ja haluamme vaikuttaa positiivisesti niin tuotteidemme kuin hyväntekeväisyyslahjoitusten kautta. Tavoitteemme ja arvomme määrittelevät toimintatapamme ja sen, miten toimimme vuorovaikutuksessa omassa työyhteisössä sekä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa. Uskomme, että tekemällä hyvää voimme luoda lisää hyvää. Vastuullisuus on tekoja ja vastuullinen toiminta on vahvasti läsnä Tammer Brandsin arvomaailmassa.

Tammer Brands haluaa vuosittain tukea valittuja hyväntekeväisyysjärjestöjä heidän arvokkaassa työssään mm. lasten, nuorten ja haastavissa elämäntilanteissa olevien lapsiperheiden auttamisessa. Tänä vuonna lahjoitamme 10 000 euroa SOS-Lapsikylän toiminnan tukemiseen. Haluamme antaa joululahjan, joka voi muuttaa lapsen elämän jopa pysyvästi parempaan suuntaan. Lue lisää SOS-Lapsikylän toiminnasta täältä.

Yhteistyömme Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa jatkuu

Olemme lahjoittaneet Taysin nuorisopsykiatrian osastolle ihanan pehmeitä torkkupeittoja tuomaan jouluista tunnelmaa ja iloista mieltä potilaille ja osaston henkilökunnalle.

PeeTu -keskukseen lahjoitimme joulukuusen. PeeTu tutkii uusia hoitoja lasten sairauksiin ja kehittävät vähemmän haittaa aiheuttavia lääkkeitä lapsille, esim. syöpään ja muihin vaikeisiin sairauksiin.