Tampereen yliopistollisen sairaalan syksyllä valmistuneen uuden lasten ja nuorten sairaalan kaikki osastot saivat lahjoituksenamme valaistut Winter Season -joulukuuset. Lisäksi toimitimme lasten ja nuorten psykiatriselle osastolle leluja ja pelejä.

Joulunodotus uudessa lasten ja nuorten sairaalassa alkaa näkyä jo muutama viikko ennen joulua: osastot koristellaan joulukoristeilla, potilaat saavat koristella pipareita ja joulukuuset tuodaan sisään. Joulukuusi on tärkeä joulunajan merkki, joka tuo valoa ja iloa sairaalaan. Aattona osastoilla vierailee myös joulupukki lahjoineen.

Lasten ja nuorten psykiatrisessa yksikössä monet potilaat viettävät pitkiäkin aikoja. Usein tehtävänä on saada kiinni tavallisesta, kivasta arjesta. Kivaan arkeen kuuluu tietystikin mukavaa tekemistä, jossa lelut ja pelit ovat tärkeänä osana.

”Taysin uusi upea lasten ja nuorten sairaala on nyt valmis. Mietimme Tammer Brandsillä, miten me voisimme yrityksenä olla mukana tässä tärkeässä hankkeessa ja osaltamme laittaa kätemme monien muiden auttajien ketjuun. Halusimme tuoda valaistujen kuusien myötä joulun lastenosastoille ja toivottaa lämmintä joulumieltä kaikille”, toteaa markkinointipäällikkö Piia Grönroos.

Kuvassa: Piia Grönroos, ylihoitaja Anna Hemmi ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi