Vuoden pimein aika on täällä. Huolehdi omasta ja läheistesi turvallisuudesta. Auta muita liikenteessä havaitsemaan liikkeesi.

Liikenneturvan mukaan kaukovaloilla ajava autoilija näkee ilman heijastinta pimeällä tiellä kulkevan jalankulkijan noin 150 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta ja auton valoista riippuen. Heijastinta tai heijastinliiviä käyttävä nähdään jopa yli 600 metrin päästä. Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 50 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin voi näkyä jo 350 metrin etäisyydeltä.

Lue Liikenneturvan koko artikkeli tästä.

Heijastimen ei enää tarvitse olla erillinen esine, heijastavaa pintaa voi olla kätevästi mukana arjen käyttöasusteissa: pipoissa, hanskoissa, repuissa, kasseissa, sateenvarjoissa ja kengännauhoissa. Myös heijastavat langat, nauhat, kankaat ja teipit houkuttelevat askartelemaan uutta tai tuunaamaan vanhaa parantamaan näkyvyyttä pimeässä.

Valikoimamme heijastavissa asusteissa on todella laaja ja palvelee monentyyppistä kulkijaa. Tutustu valikoimaan verkkokaupastamme, laita viestiä myynnille (myynti@tammerbrands.fi), tai ota yhteyttä yhteyshenkilöösi.