Valtaosa meistä käyttää sosiaalista mediaa päivittäin. Haemme somesta tietoa, viihdymme, ideoimme, pysymme yhteydessä toisiimme ja ennen kaikkea pidämme toisemme ajantasalla siitä mitä juuri nyt tapahtuu ja on oleellista.

Uusien Tammer Brands -somekanavien kautta palvelemme asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin ja tuomme brändimme avoimesti lähelle kuluttajaa. Eri somekanavamme palvelevat erilaisia kohderyhmiä. Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleeksi vain yritysasiakkaillemme tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jaamme tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat tuotteet B2B-näkökulmasta sekä verkkokauppatarjouksemme.

Instagram-tilimme on avoin brändilähettiläämme, jonka kautta tuomme esille brändiemme ideoita, uutuuksia ja klassikoita elämänmakuiseen arkeen ja ajankohtaisiin juhlasesonkeihin. Instagram on suunnattu niin asiakkaillemme kuin kuluttajillekin.

Facebook-ryhmän ja Instagramin lisäksi löydät meidät edelleen myös LinkedInistä.

Suljettu Facebook-ryhmä vain asiakkaillemme

Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jaamme tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat tuotteet B2B-näkökulmasta sekä verkkokauppakampanjamme.

Instagram – for better living

Insiproivia brändejä, jotka on tehty aitoa elämää varten. Motivaattorina ilon, kauneuden ja helpotuksen tuominen jokapäiväiseen elämään.

LinkedIn

Brändityön ja kaupan alan asiantuntemusta jo yli 60 vuosikymmenen ajan.