Rento X Harri Koskinen -yhteistyömalliston saunasanko ja -kauha on valittu raadin suosikiksi Formex Formidable -kilpailussa, Ruotsissa. Formex Formidable on vuosittainen uuden designin kilpailu, joka järjestetään Formex -sisustusalan messujen yhteydessä. Palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien vuoden mielenkiintoisimmalle ja laadukkaimmalle, messuilla esillä olleelle, nykymuotoilun uutuustuotteelle.

Palkitut saunatuotteet on suunnitellut suomalaisen nykymuotoilun edelläkävijä ja laajalti kansainvälistäkin uraa luonut Harri Koskinen. Saunasangon ja -kauhan muotokieli on tyylikkään pelkistettyä ja noudattelee sekä suunnittelijalle että Rento-tuotteille tyypillistä skandinaavista muotoiluestetiikkaa. Materiaalina on kiiltävä teräs ja kahvoissa on käytetty koivua. Sanko ja kauha ovat osa tuotesarjaa, joka juhlistaa Rennon 10-vuotista taivalta aidon suomalaisen saunaelämyksen parissa. Sarjaan kuuluu lisäksi puunkantoteline ja saunamittari.

Raadin kommentit:
”Eleetöntä, käytännöllistä ja suoraviivaista, mutta kauniin tarkoilla yksityiskohdilla ja mittasuhteilla. Saunasanko ja -kauha ruostumattomasta teräksestä ja koivusta edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan.” 

Tutustu Rentoon osoitteessa rentosauna.fi