Myyntinäyttelymme on yksi asiakkaidemme eniten arvostamia kokonaisuuksia yrityksemme toiminnassa ja suurella ylpeydellä lähdemme jokaisella kerralla toteuttamaan entistä parempaa, asiakaslähtöisempää ja kaupallisempaa kokonaisuutta. Huolehtiessamme asiakkaidemme välittömistä tarpeista vuoden kiireisimpänä myyntiaikana, olemme jälleen aloittaneet seuraavan myyntinäyttelymme rakentamisen. Heti vuodenvaihteen jälkeen pääsemme avaamaan ovet seuraavaan syys- ja talvinäyttelyymme.

Meillä on alamme suurin myyntinäyttely Pohjois-Euroopassa. Tule tutustumaan syksyn 2024/talven 2025 mallistoihin Tampereelle. Myyntinäyttelymme on avoinna ajanvarauksella. Varaa oma ostoaikasi yhteyshenkilöltäsi.

Etkö vielä ole asiakkaamme? Ota yhteys myynti@tammerbrands.fi tai lue lisää asiakkuudesta Asiakkuus – Tammer Brands

Tammer Brandsin valikoimassa on yli 50 elämänmakuista tuotebrändiä ja yli 20 000 tuotetta aitoon arkeen. Jälleenmyyjänä saat meistä luotettavan kumppanin, joka tarjoaa mittavaa tukea kaupankäyntiisi: B2B-verkkokauppa, joustava ja varma logistiikka, asiantunteva tuotetukipalvelu, monikanavainen brändimarkkinointi, kaupalliset tuotepakkaukset, laadukkaat tuote- ja fiiliskuvat sekä tekniset tuotetiedot omaa mainontaasi tai verkkokauppaasi varten.