VASTUULLINEN KULUTTAMINEN

Kaikki tuotteen vastuullisuusvaikutukset eivät määrity tuotesuunnitteluvaiheessa tai valmistuksen aikana. Myös tuotteen käytön aikana on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen vaikutus tuotteella on ympäristöön. Vastuullista tuotetta käytetään säännöllisesti ja tuotteen laatu kestää pitkän käyttöiän.

TUOTTEIDEN PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Tavoitteemme on, että tuotteemme olisivat pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä. Määrittelemme tuotteillemme laatutason ja varmistumme niiden turvallisuudesta. Tämän lisäksi voimme pakkaustiedoilla ja käyttöohjeilla auttaa kuluttajaa valitsemaan oikean tuotteen, käyttämään ja huoltamaan sitä oikein. Varastollamme toimii tuotetuki ja varaosapalvelu, jotka auttavat ja neuvovat asiakkaitamme tuotteen elinkaaren aikana ja mahdollistavat tuotteen eliniän jatkumisen mahdollisimman pitkään.

TUOTETUKI

Tuotetuki/asiakaspalvelu sekä varaosapuoli toimivat tiiviissä päivittäisessä yhteistyössä, tarjoamme yritys- ja kuluttaja-asiakkaillemme monipuolisesti apua tuotteidemme kanssa sekä varaosapalvelua ja elinkaaritukea tuotteillemme.

Saamme yhteydenottoja niin käytön, varaosien kuin tuotteiden tiedustelujen tiimoilta. Palaute tuotteistamme on meille myös hyvin arvokasta ja otamme sitä mielellämme vastaan tuotekehitystäkin ajatellen.

Kesä on meillä kiireisintä aikaa, jolloin toivomme kärsivällisyyttä asiakkailtamme käsittelyaikojen hieman pidentyessä. Perustuen saamiimme palautteisiimme olemme erittäin ylpeitä siitä, että voimme tarjota näin monipuolista tuotetukea sekä kattavaa varaosapalvelua tuotteillemme, ja näin ollen pidentää tuotteidemme käyttöikää.

Meidät tavoittaa sähköpostitse (tuotetuki@tammerbrands.fi) sekä puhelimitse 03 252 1503 joka on avoinna arkisin ma-pe klo 9-15. Meitä voi myös lähestyä tuotepalautelomakkeen kautta, johon saa kätevästi laitettua jo lähtökohtaisesti kaikki tarvittavat tiedot asian hoitoa varten. (https://www.tammerbrands.fi/tuotetuki/)