Olemme saavuttaneet Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen sekä AA-luokituksen PeoplePower®-tutkimuksessa. Tämä viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Kyseessä on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower®-tutkimukseen osallistuneille organisaatioille.

Vuonna 2021 onnistuimme ylittämään useat tavoitteet ja saimme aikaan hienoja tuloksia koronan tuomista haasteista huolimatta. Kamppailimme mm. toimitusketjun haasteiden ja nousseiden raaka-aineiden hintojen kanssa. Näistä huolimatta saavutimme yhdessä pitkään tavoittelemamme 100 miljoonan euron liikevaihdon, jota emme olisi saavuttaneet ilman sitoutuneen henkilöstömme ja asiakkaidemme panosta. Upean vuoden kruunasi Innostavimmat työpaikat -tunnustus, jossa näkyy työmme oikea suunta.

Lähdimme systemaattisesti kehittämään toimintaamme vuoden 2020 henkilöstötutkimustulosten pohjalta ja onnistuimme parantamaan tuloksiamme merkittävästi. Panostimme johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen, viestintään, yhteistyöhön, osaamisen kehittämiseen sekä henkilöstön vaikuttamismahdollisuuksiin. Varmistamme onnistuneen esihenkilötyön yhteisillä tavoitteilla, yhteisillä toimintamalleilla sekä säännöllisillä koulutuksilla. Halu onnistua ja kehittyä yhdessä on henkilöstön omistautuneisuuden ja innostuksen kulmakivi!

Matkamme jatkuu, ja tulevina vuosina tulemme entistä enemmän panostamaan yhteistyöhön ja henkilöstön tyytyväisyyteen ja omistautuneisuuteen.

Innostavimmat työpaikat -tunnus.

Lue lisää innostavimmat.fi