Tammer Brands on sitoutunut toimimaan vastuullisesti, ja haluamme vaikuttaa positiivisesti niin tuotteidemme kuin hyväntekeväisyyslahjoitusten kautta. Tavoitteemme ja arvomme määrittelevät toimintatapamme ja sen, miten toimimme vuorovaikutuksessa omassa työyhteisössä sekä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa. Uskomme, että tekemällä hyvää voimme luoda lisää hyvää. Vastuullisuus on tekoja ja vastuullinen toiminta on vahvasti läsnä Tammer Brandsin arvomaailmassa.

Tammer Brands haluaa vuosittain tukea valittuja hyväntekeväisyysjärjestöjä heidän arvokkaassa työssään mm. lasten, nuorten ja haastavissa elämäntilanteissa olevien lapsiperheiden auttamisessa. Tänä vuonna lahjoitamme jälleen 10 000 euroa SOS-Lapsikylän toiminnan tukemiseen. Haluamme antaa joululahjan, joka voi muuttaa lapsen elämän jopa pysyvästi parempaan suuntaan. Lue lisää SOS-Lapsikylän toiminnasta täältä.

Tammer Brandsin tekemän yrityslahjoituksen lisäksi henkilökuntamme on voinut lahjoittaa oman joululahjansa SOS-lapsikylän toiminnan tukemiseen ja tämän lahjoituksen myötä koko hyväntekeväisyyssummamme on upeat 14 400 euroa.