Tammer-Tukku on kulkenut pitkän ja menestyksekkään matkan yhdeksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Määrätietoisen toimintamme ja kehittämisemme myötä on tullut aika uudistaa myös yritysbrändiämme – Tammer-Tukku on nyt Tammer Brands.

Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys globaalilla hankintaverkostollaan sekä koko Pohjois-Euroopan kattavalla asiakaskunnallaan. Seisomme ylpeästi tuotteidemme takana ja olemme osa kuluttajien arkea. Meitä motivoi ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä.

Katsomme toiminnassamme määrätietoisesti eteenpäin ja näemme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa entistäkin paremmaksi, ja siksi olemme kirkastaneet nyt myös omaa brändiämme. Pyrimme katsomaan kehityksen kaaria mahdollisimman pitkälle. On pysyttävä hereillä ja kehitettävä omaa toimintaa. Muutos on väistämätöntä, ja muutosta tulee johtaa.

Yritysilme- ja nimimuutos ovat luonteva osa kehityspolkuamme. Positiivinen, vakaa ja vastuullinen perheyrityskulttuuri jatkuu. Tapamme käydä kauppaa perustuu edelleen molemminpuoliseen luottamukseen, pitkiin kumppanuussuhteisiin ja asiakkaan ongelmien ratkaisemiseen. Olemme luotettava kumppani ja ratkaisemme tämän päivän kuluttajan ongelmia parantaen elämänlaatua aidosti toimivien tuotteiden kautta. Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on jatkaa kannattavasti asemamme vahvistamista asiakkaidemme ja kuluttajien arvostamana edelläkävijänä.

Menestys rakennetaan toimivalla yhteistyöllä. Jatketaan siis matkaa niin uusien kuin jo vuosien varrelta tuttujen kumppaneidemme kanssa kohti uusia menestystarinoita vaalien toimiviksi todettuja toimintamalleja ja vahvaa yhteistyötä samalla uudistuen toisiamme tukien ja maailman mukana.

Yhteyshenkilöt, y-tunnus sekä sopimukset ja ehdot pysyvät edelleen samoina.