Somehittinä jo tutuiksi tulleisiin Scrub Daddy -siivoustuotteisiin kuuluvat erilaiset puhdistus- ja hankaussienet sekä puhdistustahnat ja -suihkeet.

Scrub Daddy sienet on valmistettu pitkälle kehitetystä FlexTexture®-polymeerivaahdosta, ja ne soveltuvat hyvin eri pintojen puhdistamiseen turvallisesti. Näitä pintoja ovat mm. akryyli, alumiini, auton ulkoiset maalipinnat, valurauta, keramiikka, kromi, kupari, kristalli, emali, lasikuitu, lasi, graniitti, nahka, kalkkikivi, marmori, tarttumattomat pinnoitteet, messinki, posliini, vuolukivi, ruostumaton teräs, vinyyli ja puu. Scrub Daddy -tuotteiden avulla puhdistat siis lähes mitä vain!

Sieni irrottaa tahrat ja jäämät hyvin pelkän veden avulla, jolloin voimakkaita puhdistusaineita ei tarvita. Tarvittaessa voit käyttää mietoa pesuainetta tai kokeilla ruokasoodaa ja etikkaa. Tuotteiden FlexTexture®-materiaali kovettuu kylmässä vedessä ja pehmenee lämpimässä vedessä, mutta tuotteita voi käyttää myös kuivana. Scrub Daddy -tuotteet voi helposti puhdistaa astianpesukoneen ylähyllyllä Eraser Daddy ja Screen Daddy -tuotteita lukuun ottamatta.

Lue lisää tuotteista verkkosivuiltamme scrubdaddy.fi.

Aurikatariinan supersuosituissa Tiktok-siivousvideoissa Scrub Daddy -tuotteet ovat aktiivisessa käytössä – käy katsomassa! @aurikatariina