6 MAHTAVAA UUDISTUSTA PIAN AVATTAVASSA, UUDESSA TAMMERBRANDS24H.FI KULUTTAJATUOTTEIDEN B2B-VERKKOKAUPASSAMME:

 

Emme tyytyneet vain silottelemaan pintaa ja oikomaan ryppyjä, vaan räjäytimme koko verkkokaupan atomeiksi ja lähdimme rakentamaan sitä pala palalta aivan alusta. Pitkä urakka on loppusuoralla ja uskallammekin nyt paljastaa mitä kaikkea on pian luvassa.

 

1. TÄYSIN UUDISTUNUT VERKKOKAUPPAKOKEMUS

Taustalla jyllää nyt yksi tämän hetken edistyneimmistä ja monipuolisimmista B2B-verkkokauppamoottoreista, joka mahdollistaa täysin uudistuneen verkkokauppakokemuksen. Samalla olemme parannelleet myös monia taustajärjestelmiämme, jotta saamme olemassa olevasta tuotedatastamme irti kaiken hyödyn.

 

2. PARANNELTU MONIMYYMÄLÄTILAUS

Tilausjärjestelmä mahdollistaa nyt usean myymälän tai toimipisteen samanaikaisen hallinnoimisen ostoskorikohtaisesti. Myös toimitustapa on valittavissa myymälöittäin ja oman katteen mukainen ulosmyyntihinta voidaan määrittää jo tilausvaiheessa. Tallennettavat suosikkilistat helpottavat jatkotilauksia muillakin kuin monimyymäläasiakkailla.

 

3. BRÄNDI-MATERIAALIT ON NYT HELPOMMIN LÖYDETTÄVISSÄ JA HYÖDYNNETTÄVISSÄ

Brändeillämme on jatkossa kaikilla oma sivu, josta löytyy saatavilla olevaa markkinointimateriaalia; kuvia, videoita, logoja, kuvastoja, esitteitä ja valmiita somekuvia asiakkaidemme omissa kanavissa hyödynnettäväksi. Brändikuvia ei tarvitse enää etsiä tuotekorteilta vaan ne on helposti selattavissa brändikohtaisesti.

 

4. RIKASTETUT TUOTETIEDOT ON KAIKEN A JA O

Myös tuotekorteilta löytyy nyt enemmän tietoa esimerkiksi tuotteen ominaisuuksista, käyttötarkoituksesta tai vaikkapa tuoterakenteesta. Saatavissa olevat, tuotekohtaiset käyttöohjeet ja esitteet löytyy nekin helposti tuotekoodien takaa. Kehitämme jatkuvasti myös uusia ja tehokkaita tapoja, jotta asiakkaamme saavat tuotetiedot ja -kuvat vietyä helposti omiin järjestelmiinsä ja hyödynnettyä mm. omissa verkkokaupoissaan.

 

5. KÄYTTÖLIITTYMÄ NELJÄLLÄ KIELELLÄ

Verkkokauppaa voi jatkossa käyttää peräti neljällä eri kielellä: suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Myös tuotenimikkeiden haku ja selaaminen toimii kaikilla neljällä kielellä. Lisäksi tehokkaan käännösavustajan avulla kaiken tuotedatan saa konekäännöksenä mille tahansa kielelle.

 

6. MOBIILIYSTÄVÄLLINEN TILAUSKANAVA

Uudistettu verkkokauppa on tietenkin myös mobiilioptimoitu, joten jatkossa tilausten tekeminen ei katso aikaa tai paikkaa.

 

_____________________

Kaikki ei tietenkään ole kerralla valmista, mutta nyt meillä on eväät rakentaa maailman paras kuluttajatuotteiden tilausjärjestelmä, yhdessä asiakkaidemme kanssa, heidän tarpeitaan kuunnellen. Vanha verkkokauppa jatkaa rinnalla siihen asti, että kaikki on saatu uudessa sujuvasti rullaamaan.

Vanhana verkkokauppa-asiakkaana saat pian sähköpostitse ohjeet kuinka kirjautua sisään uudessa verkkokaupassa.

Verkkokauppaympäristöön pääset halutessasi tutustumaan myös näyttelyvierailusi aikana, myyjäsi henkilökohtaisella opastuksella. Asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa sinua ja yrityksesi muita avainhenkilöitä käyttäjätunnusten luomisprosessissa, jotta palvelun käyttöönotto sujuu yrityksessänne mahdollisimman jouheasti.

 

UUSI ASIAKAS:

Uuteen verkkokauppaamme ja valikoimiimme on mahdollista tutustua myös ilman rekisteröitymistä. Hintojen ja täyden tuoteportfolion näkeminen sekä tilaaminen edellyttää kuitenkin asiakkuutta. Tutustu siis etuihin joita saat asiakkaanamme ja täytä asiakastietolomake tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme asiakkuuden avaamiseksi: myynti@tammerbrands.fi