Valikoimassamme on yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin, joista jopa puolet on vuosittain vaihtuvia uutuuksia. Tuotevalikoimaa rakentaessamme tutkimme tulevien kausien trendiennusteet ja kuuntelemme asiakkaiden toiveet.

Haluamme luoda asiakkaillemme inspiraatiota brändituotteidemme parissa ja olemmekin tehneet merkittäviä panostuksia tuotetietoon, tuotekuviin ja -videoihin viime vuosina tukeaksemme brändituotteidemme myyntiä ja herättääksemme myös kuluttajien ostohalut.

Tuotetietomme ovat saatavilla sähköisissä kanavissamme. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@tammerbrands.fi tunnusten saamiseksi.
• TB24H verkkokauppa tammerbrands24h.fi
• API rajapinta Tammerlink

Erillisten tuotetietolomakepyyntöjen osalta käännyttehän tuotetiimimme puoleen productdata@tammerbrands.fi. Tuotetiimimme palvelee asiakkaita tuotetietolomakkeiden täydennyksen osalta seuraavilla vasteaikalupauksilla:

• Heti toimitettaville myyntitilauksien tuotteille tuotetietolomakkeiden vasteaika on noin 5 työpäivää pyynnön saapumisesta tuotetiimille
• Ennakkoon tilattujen myyntitilauksien tuotteille tuotetietolomakkeiden vasteaika on noin 3 viikkoa pyynnön saapumisesta tuotetiimille
• Pakkausmateriaalikyselyjen ja muut laajat tuotedatakyselyt aikataulutetaan aina tapauskohtaisesti

Tuotetiedot toimitamme valikoimassamme olevista tuotteista. Valikoimastamme poistuneiden nimikkeistä toimitamme datan niiltä osin, mitä tuotteella on valikoimassamme ollessa ollut saatavilla. Pakkausmateriaalitiedoista tai muista tuotetiedoista, minkä systemaattinen tiedonkeräys on aloitettu tuotteen valikoimaan tulon jälkeen, toimitamme tuotetiedon niiltä osin kuin dataa on kyseisellä tuotteella saatavilla.